EXTRA OPTIES

Naast de standaardkenmerken die we bieden bij onze yurts, willen we u graag enkele extra mogelijkheden voorstellen om uw yurtervaring verder te verfijnen, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Hier zijn de details van elke extra optie:

 KACHEL
Overweegt u om uw yurt gedurende het hele jaar te gebruiken? In dat geval kan het toevoegen van een kachel een slimme keuze zijn. Deze kachel zorgt ervoor dat u zelfs in de koudere maanden van de warmte en gezelligheid van uw yurt kunt genieten. Het opent de deur naar rustige winteravonden en biedt een comfortabel toevluchtsoord, ongeacht het weer buiten. 

 PROFESSIONELE OPZET SERVICE
 Het opzetten van een yurt kan een uitdaging zijn als u dit nog nooit eerder heeft gedaan. Onze deskundige teams staan klaar om u te helpen. Met onze professionele opzet service kunt u erop vertrouwen dat uw yurt snel en zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Dit bespaart u niet alleen tijd en energie, maar garandeert ook een veilige en stabiele yurt-structuur. 
OPGELET! Tijdens vochtige, regenachtige of wintermaanden bouwen we geen joerten. Ons hoogwaardige wollen vilt kan vocht opnemen tijdens de opbouw, wat problemen en vlekken veroorzaakt. We raden aan te wachten op droger weer voor een soepele constructie.

PLATFORM
Als u specifieke plannen heeft voor de locatie van uw yurt, bieden we u de mogelijkheid om een op maat gemaakt platform te laten bouwen. Dit platform kan aan uw specifieke behoeften worden aangepast, zelfs op ongelijke ondergronden. Het is ideaal voor diegenen die een verhoogde yurtlocatie willen of specifieke eisen hebben voor de grootte of vorm van het platform.
We begrijpen dat elke yurtbewoner unieke eisen heeft en we zijn er om u te helpen uw yurt aan te passen aan uw levensstijl. Deze extra opties zijn ontworpen om uw yurt nog beter te laten aansluiten op uw behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over deze aanvullende mogelijkheden of als u advies nodig heeft om de juiste keuzes te maken. We staan klaar om u te assisteren bij het creëren van de ideale yurt voor uw situatie.