Over ZenYurts 


Welkom bij ZenYurts - Uw poort naar een rustig leven 
Bij ZenYurts brengen we je de tijdloze schoonheid en sereniteit van de traditionele Mongoolse Yurts, liefdevol met de hand gemaakt en rechtstreeks geïmporteerd naar Europa. Onze reis begon toen ik, Inge, besloot om de dierbare herinneringen aan mijn opvoeding in de Mongoolse wildernis met de wereld te delen. Toen ik opgroeide omringd door de betoverende melodieën van de natuur, genesteld in een yurt naast mijn ouders, ontwikkelde ik een diepe waardering voor de eenvoud en rust die deze levensstijl bood. Onze yurts zijn meer dan alleen bouwwerken; het zijn schepen die in verbinding staan met het verleden, het heden en de toekomst. Met een hart dat geworteld is in Mongolië, ben ik op een missie gegaan om de essentie van een compleet en zen leven naar Europa te brengen door middel van de schoonheid van yurts. Elke yurt die we aanbieden bevat een stukje van deze eeuwenoude traditie, nauwgezet gemaakt door bekwame ambachtslieden in Mongolië die hun vak van generatie op generatie hebben geërfd. 
 Ons verhaal: Een reis terug naar eenvoud 
ZenYurts is geboren uit een diep verlangen om het diepe gevoel van vrede en harmonie te introduceren dat voortkomt uit leven in harmonie met de natuur. Als kind woonde ik in een yurt, omringd door het zachte gezoem van koeien en lammetjes, ritselende bladeren en de heldere hemel erboven. Deze ervaringen vormden de hoeksteen van mijn geloof in de waarde van mindfulness, verbinding en een evenwichtig bestaan.
Handgemaakte elegantie: Een eerbetoon aan traditie
Onze yurts zijn geen replica's, maar authentieke belichamingen van het Mongoolse erfgoed. Elke steek, elke balk en elke knoop spreekt van het eeuwenoude vakmanschap dat in het weefsel van elke yurt is geweven. De authenticiteit van onze yurts slaat een brug tussen oude wijsheid en moderne aspiraties. Wanneer je in een van onze yurts stapt, stap je in een ruimte die resoneert met de geest van generaties uit het verleden, waardoor je hun verhalen en wijsheid meeneemt op je eigen reis. 
 Omarm de natuur: Je Zen Oase Wacht 
 Bij ZenYurts geloven we dat het streven naar een compleet en zen leven niet alleen een idee is - het is een ervaring die wacht om omarmd te worden. Onze yurts bieden een venster naar het universum, waar je naar de sterren kunt staren vanuit het comfort van je eigen toevluchtsoord. Met Moeder Aarde als basis liggen er eindeloze mogelijkheden aan je voeten. Of je nu op zoek bent naar een toevluchtsoord voor meditatie, een ruimte voor creatieve verkenning, of een unieke locatie die je weer in contact brengt met de elementen, ZenYurts nodigt je uit om te beginnen aan een reis naar rust en vervulling. 
 Sluit je aan bij ons verhaal: Uw pad naar Zen 
 Ga op een reis die culturen, tijd en tradities overbrugt. Doe mee met ZenYurts en herdefinieer de kunst van mindful leven in onze zorgvuldig geselecteerde selectie van authentieke Mongoolse yurts. Jouw pad naar zenleven begint hier. Ontdek onze collectie en vind je Zen vandaag nog. 
 Inge - Oprichter, ZenYurts