Wat Zit Er in Onze Prijs?

Wat Zit Er in Onze Prijs?

Als bedrijf dat yurten aanbiedt, horen we soms de opmerking dat onze producten duur lijken. Daarom willen we graag transparant zijn over wat er allemaal in onze prijs zit, zodat iedereen een duidelijk beeld krijgt van de waarde die wij bieden. Onze prijs is namelijk zorgvuldig samengesteld om de hoogste kwaliteit te garanderen en omvat diverse componenten en services die bijdragen aan een duurzame en comfortabele yurt.

Wat is Inbegrepen in Onze Prijs?

  1. Behandeld Hout Onze yurten zijn opgebouwd uit behandeld hout van hoge kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor een stevige en duurzame constructie, maar ook voor een esthetisch aantrekkelijk eindproduct. Het behandelde hout is bestand tegen de elementen, wat betekent dat je yurt jarenlang meegaat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over houtrot of andere schade. Een goed onderhoud draagt bij aan de levensduur van het hout.
  2. Dubbele Wol Isolatie (100% Schapenwol) Isolatie is cruciaal voor het comfort in een yurt, zowel in de zomer als in de winter. Onze yurten zijn geïsoleerd met dubbele lagen 100% schapenwol. Schapenwol is een natuurlijk en ademend materiaal dat zorgt voor uitstekende thermische isolatie, waardoor de yurt warm blijft in de winter en koel in de zomer. Bovendien is schapenwol milieuvriendelijk en duurzaam.
  3. Waterdicht Membraan Om ervoor te zorgen dat je yurt beschermd is tegen regen en vocht, wordt elke yurt voorzien van een waterdicht membraan. Dit membraan is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en maximale waterbestendigheid te bieden, zodat je yurt zelfs in de zwaarste weersomstandigheden droog en comfortabel blijft.
  4. Koepelbedekking De koepelbedekking van onze yurten is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. Het biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zorgt ook voor natuurlijke lichtinval in de yurt, wat bijdraagt aan een aangename en lichte binnenruimte.
  5. Buitendoek Het buitendoek van onze yurten is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV-straling en slijtage. Dit doek biedt een extra laag bescherming en draagt bij aan de algehele duurzaamheid van de yurt.
  6. 2 Jaar Garantie We zijn trots op de kwaliteit van onze yurten en bieden daarom een garantie van 2 jaar op al onze producten. Dit betekent dat je gedurende deze periode op ons kunt rekenen voor eventuele reparaties of vervangingen die nodig zijn, met uitzondering van schade veroorzaakt door verkeerd onderhoud door de klant.
  7. Gratis Offertes Wij begrijpen dat de aankoop van een yurt een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij gratis offertes aan, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten zonder verplichtingen. Dit stelt je in staat om weloverwogen keuzes te maken en de beste yurt voor jouw behoeften te vinden.
  8. Bezichtiging en Gerichte Advies Naast de gratis offertes, bieden we ook de mogelijkheid tot bezichtiging van onze yurten en gerichte advies op maat. Dit helpt je om een beter inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten en om al je vragen te beantwoorden voordat je een definitieve beslissing neemt.

Waarom is Onze Prijs Eerlijk?

We geloven dat transparantie en kwaliteit hand in hand gaan. Onze prijs weerspiegelt de zorg en aandacht die we besteden aan elk aspect van het ontwerp en de bouw van onze yurten. Van de keuze van materialen tot de afwerking en de service die we bieden, we streven ernaar om een product te leveren dat zijn prijs meer dan waard is.

Door te investeren in hoogwaardige materialen en vakmanschap, garanderen we dat je yurt jarenlang meegaat en een comfortabele en veilige leefruimte biedt. We zijn ervan overtuigd dat je de waarde van deze investering zult zien in de kwaliteit en duurzaamheid van onze yurten.

Mocht je vragen hebben over onze prijzen of geïnteresseerd zijn in een van onze yurten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en te adviseren, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.